Skip to content

Museum de Koperen Knop: 2e Paasdag High Tea in museum

Museum De Koperen Knop en Thee & Leut organiseren samen een high tea. Op tweede paasdag (18 april 2022) bent u van harte welkom op De Etage in het museum. U geniet dan van een gezellige en culturele middag vol lekkernijen. U bent voor deze middag om 13.30 uur welkom, maar u dient wel vooraf te reserveren.

De ontvangst in het museum bestaat uit een bezoek aan de expositie waarin werk te zien is van de plaatselijke beeldend kunstenaar Harm Kuipers. Aansluitend krijgt u op De Etage een sprankelend aperitief aangeboden en rond 14.00 uur start de high tea. Gastvrouw Debora Kroon van Thee & Leut laat u daarbij genieten van een veelheid aan lekkernijen. Een uitgebreide variatie hartigheidjes, waar onder quiche, sandwiches en bladerdeeg hapjes. Dit alles wordt afgewisseld met zoete hapjes, zoals ovenverse scones, kleine taartjes en heerlijk paaschocolade.

Dit is een mooie gelegenheid om iemand uit te nodigen voor een culturele en smaakvolle middag. Een vriendin of vriend. Iemand uit de familie of ‘gewoon’ je partner. De kosten zijn € 22,50 per persoon. Reserveer snel, want het aantal plaatsen is beperkt. Dit kan tot en met 11 april 1022 bij koperenknop@koperenknop.nl (0184-611366) of debora@theeenleut.nl (06-41229169).

Back To Top
Lid worden