Den Hâneker en Corona maatregelen

 

Zoals iedereen heeft ook Den Hâneker te maken met de corona-maatregelen. We zullen de overheidsmaatregelen en adviezen blijven volgen.

DEN HANEKER ACTIVITEITEN
Fysieke activiteiten met meerdere mensen zullen voorlopig niet plaatsvinden. Heb je twijfel over doorgang en/of vragen over een activiteit? Check of er extra informatie is met betrekking tot de activiteit op onze website, social media of stuur een mail naar info@denhaneker.nl.

Hoewel het werk van Den Hâneker gewoon doorgaat, zullen onze medewerkers zoveel mogelijk vanuit huis werken. Wij streven ernaar je mail z.s.m. te beantwoorden. Bellen kan naar 06-28 33 53 66.

 

NIEUW – ONLINE WEBINARS!

Vanaf donderdag 30 april gaan we wekelijks een online webinar organiseren met als titel “Ondernemen in tijden van Corona”. Een initiatief van Den Hâneker i.s.m. Gemeente Molenlanden en Rabobank Lek en Merwede (met technische ondersteuning van Tredion). Klik hier voor de agenda van het eerstvolgende webinar of om een webinar terug te luisteren/ kijken of ga naar www.denhaneker.nl/corona-webinars/

Note! Vooraf aanmelden is niet nodig. Klik op de link van de betreffende datum en het webinar verschijnt op je scherm. Heb je geen Microsoft Teams account? Klik dan op ‘Bekijken op het web’ in het openingsscherm. Makkelijker kunnen we het niet maken . Graag tot dan!

📸 credits Grutto foto – Astrid Kant

 

INFORMATIE VANUIT GEMEENTEN
Op de volgende pagina hebben we de meest actuele documenten voor je verzameld van:
– de Gemeente Molenlanden
– de Gemeente Vijfheerenlanden
– documenten vanuit de overheid en/ of branche organisaties

 

 

 

Lid worden