Skip to content

Den Hâneker en Corona maatregelen

 

Zoals iedereen heeft ook Den Hâneker te maken met de corona-maatregelen. We zullen de overheidsmaatregelen en adviezen blijven volgen.

DEN HANEKER ACTIVITEITEN
Fysieke activiteiten met meerdere mensen zullen voorlopig niet plaatsvinden. Heb je twijfel over doorgang en/of vragen over een activiteit? Check of er extra informatie is met betrekking tot de activiteit op onze website, social media of stuur een mail naar info@denhaneker.nl.

Hoewel het werk van Den Hâneker gewoon doorgaat, zullen onze medewerkers zoveel mogelijk vanuit huis werken. Wij streven ernaar je mail z.s.m. te beantwoorden. Bellen kan naar 06-28 33 53 66.

 

NIEUW – ONLINE WEBINARS!

Dit voorjaar heeft Den Hâneker een 6-tal online webinars georganiseerd met als titel “Ondernemen in tijden van Corona”. Een initiatief van Den Hâneker i.s.m. Gemeente Molenlanden en Rabobank Lek en Merwede (met technische ondersteuning van Tredion).

In het webinar is toelichting gegeven op o.a. Corona veiligheidsprotocollen, financiële tips en hebben we veel ondernemers uit het gebied aan het woord gelaten met inspiratiecases. Uiteraard met de gedachte ‘samen sterk voor de streek’, kennisoverdracht & informatievoorziening, laten we elkaar helpen en samenwerken waar mogelijk. Terugkijken en luisteren? Ga naar www.denhaneker.nl/corona-webinars/

📸 credits Grutto foto – Astrid Kant

 

INFORMATIE VANUIT GEMEENTEN
Op de volgende pagina hebben we de meest actuele documenten voor je verzameld van:
– de Gemeente Molenlanden
– de Gemeente Vijfheerenlanden
– documenten vanuit de overheid en/ of branche organisaties

 

 

 

Back To Top
Lid worden