skip to Main Content

Artikel Kontakt: Onderzoek naar recreatie en toerisme in Molenlanden

MOLENLANDEN • Van 1 tot en met 22 november kunnen inwoners hun mening geven over recreatie en toerisme in Molenlanden. Het doel van dit onderzoek is om te kijken hoe de gemeente de recreatieve voorzieningen nog beter kan laten aansluiten op de behoeften van de inwoners.

Meedoen aan het onderzoek kan door een vragenlijst in te vullen die te vinden is op www.molenlanden.nl/onderzoek.

Arco Bikker, wethouder recreatie en toerisme: “Vorig jaar hebben we samen met diverse partijen de Toeristische Agenda Molenlanden gemaakt. Hierin hebben we met elkaar afgesproken dat Molenlanden zich de komende jaren wil positioneren als aantrekkelijke verblijfsrecreatieve bestemming.”

“We willen hiervoor, samen met ondernemers, zorgen voor goede recreatieve voorzieningen voor inwoners en bezoekers van elders. Toeristen zorgen voor werkgelegenheid en het in stand houden van voorzieningen en levendigheid. Maar toerisme moet wel op een passende schaal plaatsvinden. We vinden het daarom belangrijk om te weten of inwoners tevreden zijn over de recreatieve voorzieningen in onze gemeente en wat ze eventueel missen in hun woonomgeving.”

Vragenlijst
Alle inwoners van Molenlanden kunnen meedoen aan het onderzoek door de vragenlijst in te vullen op www.molenlanden.nl/onderzoek. Het invullen duurt ongeveer 10 minuten en de gegevens worden anoniem verwerkt. Via een steekproef zijn 7500 inwoners geselecteerd die ook per post een brief hebben ontvangen. Inwoners die liever een vragenlijst op papier ontvangen, kunnen contact opnemen met de gemeente door te bellen naar 088-7515000 of via e-mailadres: bettine.vanoosterum@jouwgemeente.nl.

Bron: het Kontakt/Beeld: Aangeleverd

Back To Top
Lid worden