Skip to content

Werelderfgoed Kinderdijk | Natuurwandeling in UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk

KINDERDIJK – Ter ere van het 25-jarig jubileum als UNESCO Werelderfgoed, nodigen wij natuurliefhebbers en avonturiers uit voor een betoverende natuurwandeling op vrijdag 27 oktober. Onder deskundige begeleiding zullen deelnemers de rijke biodiversiteit van dit historische erfgoed verkennen.

Deze unieke wandeling wordt begeleid door Richard Slagboom, een gepassioneerde kenner van de natuur. Hij neemt de deelnemers mee op een ontdekkingstocht door de prachtige natuur. Ontdek verborgen schatten en bewonder de verschillende planten, dieren en het ecosysteem van dit bijzondere gebied. Of je nu een natuurliefhebber bent of gewoon nieuwsgierig naar de natuur, deze wandeling biedt voor ieder wat wils.

Praktische Informatie
Datum: Vrijdag 27 oktober
Tijd: 09.30 – 12.00 uur
Locatie: UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk
Kosten: €7,50 per persoon

Deelnemers worden verzocht comfortabele wandelschoenen te dragen en zich naar het weer te kleden. Het meenemen van een verrekijker wordt aanbevolen voor een nog betere ervaring. In het geval van slecht weer zal Richard een boeiende lezing geven over hetzelfde onderwerp in een overdekte locatie.

Aanmelden
Wil je deelnemen aan deze unieke natuurwandeling? Meld je dan snel aan, want de plaatsen zijn beperkt. Wacht niet te lang en grijp deze kans om onze unieke natuur te bewonderen en meer te ontdekken over de diverse biodiversiteit in ons Werelderfgoed.

Aanmelden kan via deze link. Of kijk voor meer informatie op: www.kinderdijk.nl/evenementen/natuurwandeling/

Bron/ Beeld: Werelderfgoed Kinderdijk

Back To Top
Lid worden