Ga naar hoofdinhoud

Vierdaagse Alblasserwaard

De Vierdaagse Alblasserwaard is een begrip in onze streek. Elk jaar organiseren wij dit evenement tijdens het weekend van Hemelvaart. Met de Vierdaagse Alblasserwaard willen we een gezonde en actieve samenleving bevorderen, waarbij mensen van alle leeftijden kunnen beleven – proeven en ervaren wat onze streek voor moois te bieden heeft. Er zijn wandel- en fietsroutes van verschillende afstanden welke hun startpunt hebben in de Alblasserwaard.

 

4 DAGEN FIETSEN & WANDELEN
Vanuit Hoornaar fietsen en wandelen de deelnemers de streek door, op naar Vijfheerenlanden én daarbuiten. De routes zijn nooit hetzelfde, er is voor iedereen wat wils! Het is fantastisch om te zien dat er deelnemers zijn die sinds de eerste keer elk jaar hebben meegedaan, dit maakt het evenement uniek.

RUSTEN BIJ LOKALE ONDERNEMERS
Ook de rustpunten voegen een grote meerwaarde toe. Veel leden van de werkgroep Recreatie & Toerisme stellen graag hun deuren open. Zo is er de gelegenheid om langs de route af te koelen met een heerlijk ijsje uit de streek, of om energie op te doen met een broodje ambachtelijke kaas. Of geniet van de schaduw en neem een kijkje in een museum.

Weer opgeladen? Vervolg je route en sluit de dag af met een verfrissende versnapering in de tent waar elke dag voor  entertainment gezorgd wordt. Op zaterdag sluiten wij de Vierdaagse Alblasserwaard traditioneel af met de Streekparade.

Kom langs en proef de streek! Meer informatie en/ of inschrijven kan via www.vierdaagsealblasserwaard.nl

 

Ik zie een enorme gedrevenheid en mooie initiatieven. Bij veel daarvan zijn we betrokken als partner of sponsor. Zoals bij project Gerrit, de Vierdaagse en de serie webinars. Ik ben er van overtuigd dat we door het bundelen van onze krachten de lokale gemeenschap versterken en mensen in beweging krijgen. Samen bereiken we meer dan alleen. – Roelf Polman (Rabobank Lek en Merwede)

Back To Top
Lid worden