Skip to content

Theater Peeriscoop | Voorstelling Fred Delfgaauw – Paradijsvogels (28, 29 & 30 maart)

In Theater Peeriscoop maakt Fred Delfgaauw zijn eigen theaterproducties. Daar worden ze geboren en voor het eerst getoond aan het publiek tijdens openbare repetities en de eerste try-outs. Zo ook Paradijsvogels.

Als de voorstelling langs de Nederlandse en Belgische theaters heeft getoerd, speelt hij de allerlaatste Paradijsvogels in zijn eigen theater Peeriscoop.

Het is een enorm mooie ervaring om te zien hoe zo’n productie zich heeft ontwikkeld. Dus voor wie er destijds bij was, voor hen die het nog niet hebben meegemaakt of het nog eens willen zien…. op 28, 29 en 30 maart heeft u nog de kans om deze bijzondere voorstelling te zien. De dernière op 30 maart is al uitverkocht, maar voor de andere data zijn nog kaarten te bestellen.

In Paradijsvogels sleept Fred Delfgaauw het publiek op onnavolgbare wijze mee in de wereld van kluizenaars en theatrale grootheden; naar de straat in Den Haag waar hij zijn vroege jeugd doorbracht. De kleurrijke figuren uit zijn verleden én het geloof inspireerden hem om van ‘zeker weten’ naar de schoonheid van twijfel te gaan.

Delfgaauw: “Er is niets tegen geloof, zolang je het maar niet zeker weet.”

Na het enorme succes van In de wachtkamer van de liefde kunnen we ook nu weer rekenen op humor en ontroering. Fred Delfgaauw, de meesterverteller en maker van een unieke vorm van totaaltheater, weet zijn publiek te vangen met minimale middelen.

Over Paradijsvogels schreef:
Scènes****: “…de verbeelding wint. Paradijsvogels bezorgt je een mooie avond”.
Trouw: “…geestige oneliners…taalvirtuoos…meesterverteller.’”
Theaterkrant.nl: “Het is altijd een feest om naar de magische kwaliteiten van Delfgaauw te kijken…Op fenomenale wijze vertolkt.”

De entree bedraagt € 19,50 inclusief een consumptie. De voorstelling begint om 20.30 uur, kassa en foyer zijn een uur voor aanvang geopend.

Kaarten zijn te bestellen op www.peeriscoop.nl.

Beeld: Ministerie van Beeld

Back To Top
Lid worden