Skip to content

Theater Peeriscoop | Voorstelling Arjan Kleton – Sluitingstijd (26/3)

Op dinsdagavond 26 maart staat bartender/cabaretier Arjan Kleton op het podium van Theater Peeriscoop. Hij serveert het publiek een mix van herkenbare verhalen, snelle publieksinteractie, persoonlijk drama en vooral veel grappen.

Arjan Kleton is komiek én bartender: het ideale recept voor een avondje uit. Tijdens zijn show Sluitingstijd vertelt hij de leukste verhalen en anekdotes over de sluitingstijd in cafés. Tegen het einde van het avond is niets meer wat het lijkt…

Nederlanders leefden altijd al op de klok en met de afgelopen (avond)lockdown(s) is dat er niet minder op geworden. Ben ik nog wel op tijd thuis? Hoe laat sluiten de winkels ook alweer? En wanneer bestellen we het laatste rondje? Iedereen kan er wel over meepraten.

Maar gelukkig lijkt ons tijdsbesef tijdens een avondje stappen even niet te bestaan. Hoe later het is, hoe minder er op de klok wordt gekeken. Als bartender weet Kleton er alles van! Rond sluitingstijd gebeuren er de gekste taferelen.

Er valt veel te lachten deze avond om Arjan’s typische humor met af en toe een rauw randje. Legendarische verhalen lijken geen einde te kennen, de dorstigen doen alles voor een laatste biertje en de muurbloempjes weten plots de dansvloer te vinden. De ‘grappigste barman van Nederland’ neemt je mee op reis door de nachtelijke uurtjes in de kroeg!

De voorstelling begint om 20.30 uur. Foyer en kassa zijn een uur voor aanvang geopend. De entree bedraagt € 19,50 inclusief een consumptie.

Kaarten zijn te bestellen op www.peeriscoop.nl.

Beeld: Joyce Djo

Back To Top
Lid worden