Skip to content

Theater Peeriscoop | Villa Fantoom van Ila van der Pouw (22/10)

Zondagmiddag 22 oktober spannende familievoorstelling in theater Peeriscoop voor iedereen vanaf 6 jaar.

Op zondag 22 oktober begint de voorstelling “Villa Fantoom” van Ila van der Pouw om 15.00 uur. Vanaf 14.00 uur is de foyer open en is er voor iedereen ranja en iets lekkers.

Het voorname, vervallen landhuis staat al jaren leeg. De deuren kraken en piepen. Woont er nog iemand? Soms lijkt een schaduw langs een raam te lopen. Het verhaal gaat dat er een schat verborgen ligt in de oude villa. Maar de gravin hield wel van een feestje. Dus of er nog iets over is van al die rijkdommen? Dan verschijnt Amelie, de enige en laatste erfgenaam van Villa Fantoom. Zij is vastberaden de schat te vinden. Maar of haar dat gaat lukken? In de vreemde villa is niets zoals het lijkt.

Villa Fantoom is een remake van een internationaal bekroonde en succesvolle voorstelling van Ila van der Pouw uit 2006. Het verhaal over een hebzuchtige erfgename die familie en vrienden uit een ver verleden ontdekt, vond niet alleen weerklank in Nederland maar ook in China waar het als dramaturgisch vernieuwend en een voorbeeld van modern poppenspel werd ontvangen. Hoogste tijd dus dat een nieuw publiek deze opmerkelijke voorstelling ontdekt in een eigentijdse versie met medewerking van danseres Noa Janssen.

Villa Fantoom is een komische, spannende en magische griezelvoorstelling voor kinderen vanaf zes jaar en hun (groot)ouders. Met betoverende dans van Noa Janssen en meesterlijk poppenspel van Ila van der Pouw.

De entree bedraagt € 10,00 inclusief ranja en iets lekkers. De voorstelling begint om 15.00 uur, kassa en foyer zijn een uur voor aanvang geopend.

Kaarten zijn te bestellen op www.peeriscoop.nl of via de handige Peeriscoop app.

Back To Top
Lid worden