Skip to content

Theater Peeriscoop | Theatra – Das Doet Dwaas (1/3)

Op woensdagmiddag 1 maart om 15.00 uur is er een beeldende poppenvoorstelling over vriendschap in Theater Peeriscoop te zien. Gun uw kleintjes een onvergetelijke belevenis en neem ze mee naar Peeriscoop.

Theatra bestaat uit Eva Mesman en Ida van Dril. Zij brengen met veel enthousiasme een ontroerend en spannend verhaal voor iedereen vanaf 4 jaar.

Het is feest in het dierenbos. Iedere vrijdagavond komen de dieren bij elkaar op de open plek achter de scheve beuk. Aan een grote, versierde tafel vieren ze dat er altijd wel iets te vieren valt. Specht regelt alles. Iedere week weer. En iedere week regelt hij dat Eend het diner kookt, Oliekever de muziek regelt en Das een taart bakt.

Alle dieren zijn iedere week aanwezig, tot die ene avond. Das is er niet. Hij reageert niet op de uitnodiging. De dieren doen er alles aan om Das naar het feest te krijgen, maar hij komt niet. Er moet iets met hem aan de hand zijn.

Want wie wil er nu niet naar een feestje?
Das Doet Dwaas is een beeldende poppenvoorstelling over vriendschap en alles wat daarbij lijkt te horen. Een knus verhaal over samen en alleen (willen) zijn. En over luisteren; naar anderen, maar vooral naar jezelf.

De voorstelling begint om 15.00 uur, maar vanaf 14.00 uur is de foyer al open. We hebben ranja klaar staan en natuurlijk is er voor iedereen iets lekkers.

Bestel snel uw kaartjes op www.peeriscoop.nl of via 0183-690022.

Voorstelling:              Theatra – Das Doet Dwaas
Datum:                       Woensdag 1 maart 15.00 uur
Tickets:                       € 10,00 incl. ranja en wat lekkers

Back To Top
Lid worden