Skip to content

Theater Peeriscoop | Pieter Jouke – Laars Lappen (25/2)

Zaterdagavond 25 februari is de onvolprezen Pieter Jouke te gast in Theater Peeriscoop. Jouke staat bekend om zijn hoge grapdichtheid, zijn intelligente woordgrappen en zijn medewerking aan De Staat van Verwarring en Zondag met Lubach. Dus heeft u zin in een avondje lachen op het puntje van uw stoel? Dan moet u zaterdag in Theater Peeriscoop zijn.

In zijn nieuwe voorstelling ‘Laars Lappen’ trakteert Pieter Jouke zijn publiek weer op interessante inzichten en hilarische grappen. Volgens het NRC is “Jouke uitgegroeid tot een alternatief voor Herman Finkers en Kees Torn. Taalkunstenaars die momenteel niet op de podia te vinden zijn” . Hij mag bovendien Daniël Arends en Dolf Jansen tot zijn fans rekenen, dus dan weet je dat je met kwaliteit te maken hebt.

Jouke linkt het onlinkbare aan elkaar en geeft bestaande ideeën een nieuwe draai. Hij sleept u uit de waan van de dag, zo terug de tijdgeest in. Hij geeft u alvast alle antwoorden, dan zoeken we daar later de vragen wel bij. Mooie verhalen en klassieke thema’s in een besmet jasje. Maar dan leuk, absurd leuk…

De voorstelling begint om 20.30 uur maar onze gezellige foyer is geopend vanaf 19.30 uur. Entree bedraagt € 19,50 inclusief 2 consumpties.

Bestel snel uw kaartjes op www.peeriscoop.nl of via 0183-690022.

Voorstelling:              Pieter Jouke – Laars Lappen
Datum:                       Zaterdag 25 februari 20:30 uur
Tickets:                       € 19,50 incl. 2 consumpties

Beeld: Thierry Schut

Back To Top
Lid worden