Skip to content

Theater Peeriscoop | Sjoerd Pleijsier – Uitgesproken (26/11)

Op zondagmiddag 26 november wordt Frank Halters op het podium van Theater Peeriscoop geïnterviewd door Sjoerd Pleijsier over zijn succesvolle boek ‘Uitgesproken’. In deze theatrale talkshow, omlijst door muziek, krijgt de toeschouwer een grappig, ontroerend, bizar en ontluisterend beeld van een man, die ondanks meerdere malen gevloerd te zijn geweest, herrezen is als een feniks uit de as.

Frank Halters was geen schrijver. Hij was een artiestenmanager. Toch schreef hij een boek: ‘Uitgesproken’. Frank had wat te vertellen. Er moest hem iets van het hart. Frank spaart zichzelf niet, steekt de hand in eigen boezem, maar deelt ook flinke klappen uit. De bergen en dalen die hij beklommen heeft en waar hij in gevallen is, schetsen een leven waarvan je diep onder de indruk raakt.

Van jaloersmakend ‘himmelhoch jauchzend’ tot meelijwekkend ‘zum Tode betrübt’.
Van Sauvignon Blanc tot Liebfraumilch van de Lidl.
Van een villa in Laren, tot een aanleunflatje in Amersfoort.

Er is de wil om terug te keren naar een menswaardig bestaan, want Frank is in letterlijke zin nog lang niet uitgesproken.

Samen met Sjoerd Pleijsier (die u wellicht nog kent van “Toen was geluk heel gewoon”) is er een voorstelling gemaakt naar aanleiding van het boek. Een theatrale talkshow: Sjoerd als interviewer, Frank als gast.

De voorstelling begint om 16.00 uur en de entree bedraagt € 15,00  inclusief een consumptie en gebruik van de hapjestafel. Kassa en foyer zijn een uur voor aanvang geopend. Na de voorstelling kunt u nagenieten in onze gezellige foyer. Er staat een goed gevulde hapjes tafel en u kunt natuurlijk het boek aanschaffen en door Frank Halters laten signeren.

Kaarten zijn te bestellen op www.peeriscoop.nl of telefonisch via nummer 0183-690022.

Back To Top
Lid worden