Skip to content

Theater Peeriscoop | Voorstelling: Culturele Zondag – Noël Casteleyn en Tonnie Meinhardt (12/5)

In Theater Peeriscoop komen op de culturele zondagmiddag 12 mei Noël Casteleyn en Tonnie Meinhardt met een muzikale voorstelling.

Noël Casteleyn (zang) en Tonnie Meinhardt (piano) putten bij hun concerten zowel uit het klassieke repertoire (bijvoorbeeld Winterreise van Schubert en aria’s van Bach), als uit het rijke arsenaal aan Nederlandse liedjes en Franse chansons. Vorig seizoen was deze voorstelling al rap uitverkocht, dus was het besluit snel gemaakt om ze weer eens terug te vragen.

Noël maakte als koorzanger deel uit van een aantal koren, maar trad ook op als solist in de Matthäus- en Johannespassion in cantates van Bach, maar ook in werken van andere componisten. Op dit moment zingt hij in het befaamde koor The Gents.
Tonnie begeleidt verschillende musici en speelt in een pianotrio.

Voor deze zondagmiddag kozen Noël en Tonnie liedjes van Jules de Corte, Paul van Vliet, Frans Halsema, Toon Hermans en Jacques Brel. Een muzikale afsluiting van de maandelijkse Culturele Route.

De voorstelling begint om 16.00 uur, kassa en foyer zijn een uur voor aanvang geopend. Entree bedraagt € 15,00 inclusief een consumptie en gebruik van de hapjestafel. Dus kom genieten van heerlijke muziek als afsluiting van de Culturele Zondag.

Kaarten zijn te bestellen op www.peeriscoop.nl of via de handige Peeriscoop app.

Beeld: Joke van Oord

Back To Top
Lid worden