Skip to content

Theater Peeriscoop | Maarten Westra Hoekzema – Toen Eindelijk Alles Lukte (4/4)

Op dinsdagavond 4 april komt Maarten Westra Hoekzema zijn voorstelling “Toen eindelijk alles lukte” nog een keer spelen in Theater Peeriscoop. Deze grappige, bespiegelende, bijna filosofische cabaretier zet je aan het denken en doet je schaterlachen, een combinatie waar wij dol op zijn. Kaartjes zijn te verkrijgen voor het Aanstormend Talent Tarief (ATT):

15 euro inclusief een kop koffie of thee op www.peeriscoop.nl Wees er snel bij, want ook deze voorstelling loopt als een trein!

Als we alles kunnen krijgen wat we willen, waarom zijn de meeste levens wat ze zijn?
Zijn hele jeugd werd Maarten Westra Hoekzema doodgegooid met. ‘Alles kan, als je maar wil’, ’The sky is the limit’ en ‘Geluk zit in jezelf’. Lang kreeg hij maar niet wat hij wilde. Hij was een echte aanmodderaar, verteerd door schuldgevoel, waardoor hij steeds ongelukkiger werd en zich vervolgens nog schuldiger voelde.

Op een dag keerde het tij. Bij zijn vorige voorstelling “Tired Of Being Young” zaten de zalen voller, waren de reacties enthousiaster dan ooit tevoren en de recensenten lovend. Hij ontmoette de vrouw van zijn leven en kocht zelfs een huis. Op de dag dat echt tot hem doordrong dat alles begon te lukken, begon hij antidepressiva te slikken.

In “Toen eindelijk alles lukte” vraagt Maarten zich af wat ‘Alles uit het leven halen’ betekent en waarom zo weinig mensen daarin slagen. Een hilarische en filosofische voorstelling, die blijft boeien tot de laatste lach.

De pers over zijn voorlaatste programma “Tired Of Being Young”:
Theaterkrant.nl****: ‘Naar deze guitige en ontwapenende verteller luisteren en kijken, is genieten.’
Cabaret.nl****: ‘Als verhalend cabaretier weet hij van A tot Z te boeien. Wat Maarten ook vertelt, het publiek hangt aan zijn lippen.’

De voorstelling begint om 20.30 uur en onze gezellige foyer is geopend vanaf 19.30 uur. Entree bedraagt € 15,00 inclusief een kop koffie of thee voor aanvang.

Bestel snel uw kaartjes op www.peeriscoop.nl of via 0183-690022.

Voorstelling:              Maarten Westra Hoekzema – Toen Eindelijk Alles Lukte
Datum:                       Dinsdag 4 april 2023, 20:30 uur
Tickets:                       € 15,00 incl. kop koffie of thee

Back To Top
Lid worden