Skip to content

Theater Peeriscoop | Jansen & de Boer – Jongen van Glas (26/3)

Op zondagmiddag 26 maart kunt u weer in Theater Peeriscoop terecht voor een middag quality-time met het hele gezin! In ons mooie theater spelen Jansen & de Boer dan de jeugdvoorstelling (6+) ‘Jongen van glas’ over het jongetje Siem.

Siem wordt beschermd alsof hij van glas is, maar dat is hij niet. Dat weet hij zeker, want hij knapt niet als hij in zijn arm knijpt. En als hij stampt op de grond, blijven zijn voeten heel. Toch moet hij van zijn moeder altijd binnenblijven. Binnen achter het glas. Wat als hij buiten kou vat? Of struikelt over de stoeprand? Dan kan zijn moeder al zijn stukjes opvegen. Binnen bij mama kan er gelukkig niets gebeuren. Niets. Helemaal niets…

‘Jongen van glas’ is een voorstelling over vrij zijn en veilig blijven. Over je dromen volgen en voorzichtig zijn. Over uit liefde, liefdeloze dingen doen. Wat is de grens tussen verstandig voorzichtig en onnodig bang?

Reken maar op een heerlijke middag, voor jong en jong van geest! Wees welkom en reserveer uw kaartjes. Tot ziens op 26 maart!

De voorstelling begint om 15.00 uur en onze gezellige foyer is geopend vanaf 14.00 uur. Entree bedraagt € 10,00 inclusief ranja en wat lekkers.

Bestel snel uw kaartjes op www.peeriscoop.nl of via 0183-690022.

Voorstelling:              Jansen & de Boer – Jongen van Glas
Datum:                       Zondag 26 maart 15:00 uur
Tickets:                       € 10,00 incl. ranja en wat lekkers

Beeld: Joep van Aert

Back To Top
Lid worden