Skip to content

Natuurtuin de Punt | Plantjes- en zadenmarkt en Muziek bij Open Tuin (1/4)

Zaterdag 1 april nodigt Natuurtuin de Punt Arkel alle liefhebbers uit om in de overdaad van uitdijend groen van Natuurtuin de Punt te delen. Vanaf 10.00 uur is de plantjesmarkt geopend met  planten uit de Natuurtuin en veel soorten zaden voor bloementuin, moestuin of wilde bloemenweide.

Op het pleintje naast Wereldwinkel de Punt Arkel zijn op die dag diverse soorten waard- en drachtplanten van de Punt te verkrijgen.
In potten, potjes en bakken: o.a. daslook, sneeuwklokjes, longkruid, spirea, winterakoniet, oostindische kers, wilde marjolein (oregano)  en citroenmelisse. De opbrengst komt ten goede aan ontwikkelingsproject NIMBA.

Daarnaast zijn diverse bloemenmengsels (waaronder het PRACHTLINT-mengsel) en kruiden- en groentezaden van ‘de Bolster’ beschikbaar. Het uitgebreide programma vindt u op https://www.depuntarkel.nl/agenda

Muziek Op(en) de Tuin – De Punt is in deze periode met volop voorjaarsbloeiers op zijn mooist. De groep van de Muziekwerkplaats Leerdam verzorgt vanaf 14.00 uur diverse optredens in de tuin. Er zijn ieder uur naar behoefte rondleidingen. Hier zelf een ommetje maken en van de bloesem en de voorjaarsbollenpracht te genieten over de vers gestrooide houtsnipperpaadjes is dan een echte aanrader.

Groepen vooraf aanmelden bij Natuurtuin@depuntarkel.nl.
Toegang via Wereldwinkel de Punt, Schotdeuren 52 in Arkel.
Bijenplantjes, dracht- en waardplanten: zaterdag van 10.00-17.00 uur.

De toegang is vrij en parkeren is gratis.

www.depuntarkel.nl/agendawww.nimba.nl .

Back To Top
Lid worden