Skip to content

Theater Peeriscoop | Ernest Beuving – So Long Cohen (18/4)

Op dinsdagavond 18 april komt een oude bekende naar Theater Peeriscoop. Ernest Beuving was met het cabaret duo Ernesto & Marcellino een graag geziene gast in Peeriscoop. Nu heeft hij een nieuwe bijzondere samenwerking waar Gorinchem van kan genieten.

Eind 2016 overleed Leonard Cohen, die met zijn donkere stem en zijn prachtige teksten generaties in de ban wist te houden. ‘So long Cohen’ is een theaterconcert met de bekendste nummers van deze charismatische Canadese folkzanger, componist en dichter. Daarnaast is ‘So long Cohen’ een ontdekkingsreis naar wie Leonard Cohen nou was.

Ernest Beuving zingt en zoekt Leonard Cohen. Dit zoeken doet hij deels op cabareteske wijze. Zo laat hij bijvoorbeeld via imitaties, tal van karikaturale tafelgastheren aanschuiven om mee te denken (van Maarten van Rossem en Nico Dijkshoorn tot Bob Dylan en Armand).

Kortom: een avond heerlijke Leonard Cohen-muziek en beleving met veel humor, ontroering en natuurlijk poëzie:
‘there is a crack in everything, that’s how the light gets in’ – (Leonard Cohen)

Samen met muzikanten Erik Raayman, Tessa Zoutendijk en Jaap Berends zorgt Ernest voor een prachtig theaterprogramma vol met nostalgie, muziek en humor. Bestel snel uw kaarten want de verkoop loopt als een trein en dit wilt u niet missen.

Bestel snel uw kaartjes op www.peeriscoop.nl of via 0183-690022.

Voorstelling:              Ernest Beuving – So Long Cohen
Datum:                       Dinsdag 18 april 2023, aanvang 20:30 uur
Tickets:                       € 19,50 incl. 2 consumptie

Back To Top
Lid worden