Skip to content

Theater Peeriscoop | Jeroen van Veen –  Tiersen en Yiruma (16/4)

Op zondagmiddag 16 april kunt u weer in Theater Peeriscoop terecht voor een heerlijk, rustgevend en meditatief pianoconcert. De internationaal bekende pianist Jeroen van Veen verblijdt Gorinchem weer met zijn prachtige spel. Vorig jaar was hij voor het eerst te zien op het Lingehavenconcert, maar in Peeriscoop is hij kind aan huis en komt hij vrijwel ieder seizoen langs.

Van het bekende River flows in you van Yiruma tot de nieuwste pianowerken van Yann Tiersen: je kunt ze allemaal horen in het theaterconcert Tiersen en Yiruma van pianist Jeroen van Veen.

Van Veen speelt en vertelt over de componisten en hun werken. Van de bekende filmmuziek in Amélie tot het nieuwste album van Tiersen: Kerber. Een uur lang muziek van wereldklasse gespeeld door een van de beste en aardigste pianisten van Nederland.

Alle ligplaatsen op het toneel zijn inmiddels uitverkocht, maar ook in de zaal is het natuurlijk genieten geblazen. Er zijn nog enkele zitplaatsen dus bestel snel uw kaarten.

De voorstelling begint om 16.00 uur en onze kassa en foyer zijn geopend vanaf 15.00 uur. Na afloop verwelkomen wij u, inmiddels traditiegetrouw, met een goed gevulde hapjestafel in onze gezellige foyer. Entree bedraagt € 12,50 inclusief een consumptie en hapjes.

Bestel snel uw kaartjes op www.peeriscoop.nl of via 0183-690022.

Voorstelling:              Jeroen van Veen –  Tiersen en Yiruma
Datum:                       Zondag 16 april 2023, aanvang 16:00 uur
Tickets:                       € 12,50 incl. 1 consumptie en hapjes

Back To Top
Lid worden