Skip to content

Museum de Koperen Knop | ‘Snipperdag’ – Activiteiten in het museum

Zaterdag 8 juni 2024 organiseert Museum De Koperen Knop van 11.00 tot 15.00 uur activiteiten. Deze sluiten aan bij de expositie van dat moment ‘Papier Hier’ en heeft als titel SNIPPERDAG. De bezoekers kunnen deze dag zelf aan de slag met papier. De toegang is gratis.

Op de expositie is een grote diversiteit aan objecten te zien, die allemaal van papier zijn gemaakt, of die een link hebben met papier. Om iedereen de gelegenheid te geven ook zelf aan de slag te gaan is er nu een open dag, met de volgende activiteiten:

Kraanvogel vouwen, origami activiteiten, doorlopende knip- en andere workshops met papier, kaarten uitsnijden, papier scheppen en nog veel meer met papier en papierkunst.

Uiteraard gaat u die dag ook de expositie Papier Hier uitgebreid bekijken en genieten van wat het museum u nog meer te bieden heeft. Het authentieke voorhuis, de bijgebouwen en de museumtuin.

Het adres van De Koperen Knop is Binnendams 6, 3373 AD  Hardinxveld-Giessendam. Voor meer informatie kijkt u op de site www.koperenknop.nl of belt u met 0184-611366.

Back To Top
Lid worden