Skip to content

Museum de Koperen Knop | Museumweek van 30 maart t/m 5 april

Van zaterdag 30 maart t/m vrijdag 5 april 2024 is het weer museumweek. Dit jaar staat deze in het teken van kennismaking. Een ander laten kennismaken met het museum. Ook Museum De Koperen Knop in Hardinxveld-Giessendam doet hieraan mee. Houders van een museumkaart nodigen bekenden familieleden of vrienden uit voor een bezoek. En het tweede kopje koffie of het tweede glas thee is gratis.

Een leuke actie, want het museum is van iedereen en voor ons allemaal! Nodig dus iemand uit uw omgeving uit om met u mee te gaan naar De Koperen Knop. Bekijk samen de vaste collectie in het 19e eeuws ingerichte voorhuis en ontdek hoe uw ouders en voorouder vroeger hebben geleefd. Bezoek de heel bijzondere expositie over persglas, kijk in de bijgebouwen of wandel door de museumtuin, waar uitbottende knoppen het einde van de winter aankondigen.

En als u alles gezien hebt, komt u naar het museumcafé. Samen gezellig aan de koffie of de thee. Elke tweede kopje of glas is deze museumweek gratis. Misschien treft u wel mooi weer en kunt u op het museumterras terecht. Voor de kinderen zijn er verschillende speurtochten en elk kind krijgt als deze ingevuld bij de balie wordt ingeleverd, een klein spelletje cadeau.

Museum De Koperen Knop (Binnendams 6, 3373  AD  Hardinxveld-Giessendam) is open: dinsdag t/m vrijdag 13.00-17.00 uur en zaterdag 11.00-17.00. Groepen zijn na reservering ook buiten de vaste tijden welkom. Voor informatie: www.koperenknop.nl. Het museum heeft een museumcafé, een museumshop en een royale ontvangstruimte op de etage met moderne voorzieningen. Informatie vindt u op de website van het museum. Heeft u vragen, mail dan naar koperenknop@koperenknop.nl of u belt 0184-611366.

Back To Top
Lid worden