Skip to content

Haute Cultuurhuis | Voorstelling: Verhalen uit de polder (5/4)

Bij het Haute Cultuurhuis worden vanaf volgende week ‘Verhalen uit de Polder’ gepresenteerd.
Een talkshow waarin mensen met bijzondere verhalen uit de omgeving in de spotlight gezet worden, iedere keer vanuit een ander thema.

Volgende week wordt er gestart met de eerste aflevering: ‘Het boerenplezier’. 

Verhalen uit de polder, vrijdag 5 april 20:00 uur
Trek je overal uit, kom van die trekker af en schuif je stoel aan want er wordt een sprankelend gesprek aangegaan over boer zijn en de ontwikkelingen in de landbouwsector. Er was de afgelopen jaren geen ontkomen aan: de discussies over de boeren. Aan beide kanten waren mensen vooral ontzettend boos. En dat is misschien ook wel te begrijpen, want voor velen verandert de bestaanszekerheid steeds meer in bestaansonzekerheid.

Deze avond wordt het anders aangepakt, er wordt een duik genomen in de gevoelens die verstopt zitten onder de boosheid. De emoties worden recht in de ogen aangekeken en vervolgens wordt er onderzocht hoe er juist met plezier naar de uitdagingen kan worden gekeken die voor de boeren liggen.

Op vrijdag 5 april zijn Jan den Boer (agrarisch coach), Peter-Erik Ywema (duurzaamheidsexpert), Karin Kramer (kunstenaar) en Tineke Poirot (nieuwe boer) te gast om vanuit al hun verschillende perspectieven mee te praten over hoe het plezier teruggebracht kan worden naar het boerenvak. Neem deel aan het gesprek, door mee te praten of alleen te luisteren, op deze bijzondere avond.

Entree is gratis. Reserveer een plek op www.hautecultuurhuis.nl.

Back To Top
Lid worden