Skip to content

Heel Holland Bakt-ster Marjolein opent eigen zaak in Ameide

Marjolein van Till uit Ameide, een van de finalisten van Heel Holland Bakt 2017, opent nog dit jaar een eigen zaak in haar woonplaats. Dat maakt ze vandaag bekend op social media.

Elcke van der Heijden 02-11-18, 19:10 Laatste update: 19:12

Van Till deed vorig jaar mee aan televisieprogramma Heel Holland Bakt, waarin ze het schopte tot de finales. De fanatieke thuisbakster won niet, maar gaf al wel direct aan het bakken niet op te geven. ,,Mijn deelname aan Heel Holland Bakt gaf me het laatste zetje om van bakken echt meer te willen maken dan een hobby’’, zei ze direct na de laatste uitzending tegen deze krant.

Iets meer dan een jaar later is het zover. Op Instagram geeft Van Till haar volgers alvast een rondleiding in ‘De Bakplaats’. ,,Het is echt waar, ik ga een eigen winkel openen in Ameide’’, vertelt ze enthousiast voor de deur van haar toekomstige zaak. Vervolgens laat Van Till het pand van binnen zien. Daar moet nog wel wat aan gebeuren, geeft de kersverse eigenaresse toe. Toch heeft ze de hoop dat de winkel dit jaar nog open kan. ,,Met een beetje geluk kunnen we half december openen.’’

Bron: AD Rivierenland

Back To Top
Lid worden