Skip to content

Gratis molen-fietsroutes van SIMAV

Tijdens een knusse bijeenkomst op de Westermolen van de familie van der Perk heeft Molenstichting SIMAV op woensdag 25 juli 2018 3 fraai geïllustreerde molen-fietsroutes gelanceerd.
Burgemeester van Gemeente Giessenlanden, mevrouw Reynvaan en loco burgemeester van Gemeente Molenwaard, de heer Vat, kregen van Kees de Zanger, SIMAV vrijwilliger en initiatiefnemer van de routes, de eerste exemplaren uitgereikt.
“Wat een geweldige stimulans voor het toerisme”, was de eerste reactie van de heer Vat. “Het zijn best nog veel molens als je ze zo op een rij ziet staan”, constateerde mevrouw Reynvaan.
Met de 3 routes (west, midden en oost) komt de fietser, via de bekende fietsknooppunten, praktisch langs alle SIMAV molens in de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden.
De molen-fietsroutes zijn gratis te downloaden via www.simav.nl en zeker gratis te krijgen bij De Krom in Oud-Alblas, Het Posthuijs in Groot-Ammers en Het Veerhuys in Leerdam. Deze en komende week worden meer afhaalpunten in de Regio bevoorraad.

Simav fietsroute MIDDEN

Simav fietsroute OOST

Simav fietsroute WEST

Back To Top
Lid worden