Skip to content

De gespreide herberg zoekt (tijdelijk) onderdak

 

Twee initiatiefnemers van een nieuw, 100% duurzaam vakantiehuisjes concept zoeken plekken in de Alblasserwaard/Vijfheerenlanden om gasten te ontvangen.

Onder de naam ‘De gespreide Herberg’ zijn Elco van den Berg (uitbater van het restaurant ‘de burgemeester’ in Bleskensgraaf) en Arjan Kraijo (verhuurder van het vakantiehuisje ‘huisje in de waard’) bezig om een 100% duurzaam vakantiehuisje te ontwikkelen.

Samen met onderwijsinstellingen in de regio en met lokale aannemers wordt een vakantiehuisje gemaakt dat geen aansluiting op gas/water/licht en riool nodig heeft, dat gemaakt is van duurzame/her te gebruiken materialen en dat makkelijk te verplaatsen is.

 

Elco en Arjan komen graag in contact met agrariers of andere mensen die op een mooi plekje in de Alblasserwaard/Vijfheerlenlanden een stukje land (tijdelijk) ter beschikking zouden willen stellen voor dit initiatief. Uiteraard staat hier ook een financiele vergoeding tegenover.

Het doel is om in de tweede helft van 2018 het eerste huisje op te leveren en te plaatsen. Mocht u interesse hebben of meer informatie willen ontvangen over dit initiatief, dan kunt u Elco en Arjan op de volgende wijze benaderen;

Elco van den Berg; elcovandenberg@hotmail.com  06-47683926

Arjan Kraijo; arjankraijo@hotmail.com 06-24231867

Back To Top
Lid worden