Gefeliciteerd met het éénjarig bestaan. Dat voelt in deze periode vast een beetje gek.
,,Ja, het is heel raar. Het was natuurlijk hartstikke leuk geweest om het éénjarig bestaan te vieren met een leuke actie of een feestje. Nu kan dat niet. Maar dan moeten we het 1,5 jarig bestaan maar vieren. Zodra het kan, ga ik er iets op bedenken. Er is natuurlijk altijd een reden te vinden om taart te eten.’’
Hoe beleef jij deze coronacrisis?
,,Het is best zwaar. De zaak is dicht en we lopen financieel veel mis. Het scheelt dat ik niemand in dienst heb en ik heb wel een kleine buffer. Op dit moment werk ik volledig op bestelling, maar ik overweeg wel om de zaak open te doen voor afhaal. Bijvoorbeeld in het weekend en dan ‘op is op’. Het aantal bestellingen is teruggelopen en op dit moment houdt er niemand meer een groot feest, dus is er ook geen behoefte meer aan grote taarten.’’
Het artikel gaat verder onder de foto.
Hoe ziet jouw werkdag er nu uit?
,,Ik ben gelukkig nog veel aan het bakken. Samen met de kringloop heb ik een leuke actie gehad en taartjes gebakken voor een huisartsenpraktijk en de supermarkt, om de mensen daar een hart onder de riem te steken. Verder ben ik de zaak aan het opknappen. Ik heb nu tijd voor zaken waar ik eerder niet aan toekwam, zoals het maken van een boekenplank. En natuurlijk richt ik me op de toekomst. Als we weer open mogen, hoe dan? En hoe kunnen we in deze kleine ruimte ervoor zorgen dat iedereen toch genoeg afstand van elkaar kan houden, als dat voorlopig nodig is. Ik hoop dat er snel meer duidelijk wordt, zodat we aan de slag kunnen.’’
Bron: AD Rivierenland/Beeld: Cor de Kock