Skip to content

Artikel Kontakt | Boerderijproeverij en open dag bij de Symbioseboeren in Noordeloos

NOORDELOOS • De Symbioseboeren organiseren op zaterdag 16 december een boerderijproeverij bij de Symbiosewinkel aan de Nieuwendijk 10B te Noordeloos.

Belangstellenden zijn van 10.30 tot 14.00 uur harte welkom om de heerlijke en eerlijke producten en gerechten te proeven. Denk bijvoorbeeld aan heerlijke droge worst, carpaccio of stoofvlees van De Drie Wedden, diverse soorten kaas van kaasboerderij Noorderlicht en geitenboerderij de Bonte Weide. Ook zal er een wijnproeverij zijn van Domein Oosteind en zal Madam Jeanet hun nieuwe kant en klare soepen, chutneys en sappen laten proeven.

Naast het proeven kan men ook inspiratie opdoen voor het kerstdiner en zijn de producten natuurlijk ook te koop.

Producten kunnen ook cadeau gedaan worden. De Symbioseboeren pakken het graag in als mooi kerstpakket.

Alle producten zijn vers, lokaal en uit het seizoen. Daarnaast zijn de producten op biologische wijze geproduceerd en vrij van kunstmatige toevoegingen of e-nummers. De Symbioseboeren zijn aanwezig om alles over hun boerderij en de producten te vertellen.

Belangstellenden kunnen ook een kijkje nemen bij de tuin van Madam Jeanet, aangrenzend aan de winkel. Er zal koffie, thee en warme chocomel worden geserveerd.

Ook kan men ongeveer 500 meter wandelen naar Noordzijde 7, waar men een kijkje kan nemen in de stal bij de ossen van De Drie Wedden. De open dag duurt van 10.30 tot 14.00 uur.

Bron: het Kontakt

Back To Top
Lid worden