Skip to content

Artikel Kontakt: Belle en het Beest van Van Hoorne Entertainment ‘Beste Familiemusical van het Jaar’

MOLENAARSGRAAF • De musical Belle en het Beest, een productie van Van Hoorne Entertainment uit Molenaarsgraaf, is donderdag benoemd tot ‘Beste Familiemusical van het Jaar’.

Tijdens de live uitzending op NPO 1 van het Musical Gala hoorden CEO Michael van Hoorne en zijn team dat Belle en het Beest de Musical Award in de wacht had gesleept. “Dit is de kroon op tien jaar heel hard werken”, zei Michael van Hoorne tijdens zijn dankspeech. “Kinderen moeten naar het theater. Het prikkelt ze, maakt ze creatief, maar bovenal, het maakt ze heel gelukkig. En daarom is het zo goed dat deze prijs na elf jaar weer terug is op dit Gala.”

‘Wat is dit gaaf!’, reageerde hij later via Facebook. ‘We hebben hem, een musical award voor beste familiemusical van het jaar! Ongekend, zo trots, zo blij, zo mooi! Misschien wel de mooiste dag en het mooiste moment uit mijn leven! Een dag in je leven de beste zijn in iets is zo ongelofelijk mooi. Deze prijs is voor al die 350 collega’s die dagelijks klaar staan voor ons bedrijf en onze droom. Wat was dit een mooie dag! Ik kan er niet over uit.’

Publiek
De winst werd bepaald door het aantal stemmen van het publiek. Na verschillende stemrondes bleek dat maar liefst 45% van de stemmen naar Belle en het Beest De Musical was gegaan en daarmee is Van Hoorne Entertainment de grote winnaar.

Actrice en Zapp presentatrice Fenna Ramos was degene die de prijs mocht overhandigen aan Michael van Hoorne, die tevens ook de rol van Titus vervult in deze bekroonde musical.

Assepoester
Tot en met juli is Belle en het Beest De Musical te zien in de Nederlandse theaters. Vanaf september zal Van Hoorne Entertainment de Nederlandse theaters bestormen met een nieuwe sprookjesmusical, namelijk Assepoester De Musical.

Bron: het Kontakt/Beeld: Aangeleverd

Back To Top
Lid worden