Ga naar hoofdinhoud

Den Hâneker zoekt deelnemers voor Streekparade

REGIO • Op zaterdag 28 mei organiseert de werkgroep Recreatie & Toerisme van Den Hâneker voor de achtste keer de Streekparade tijdens de slotdag van de Vierdaagse Alblasserwaard. Er zijn nog een aantal kramen beschikbaar voor ondernemers uit de streek (en daarbuiten) om (streek)producten te verkopen, proeverijen of activiteiten te organiseren voor jong en oud.

Op de slotdag van de Vierdaagse Alblasserwaard verwacht Den Hâneker traditiegetrouw veel bezoekers. Naast de deelnemers aan het fiets- en wandelevenement komen ook alle wandelaars van ‘De 80 van de Oude Hollandse Waterline (Kennedymars)’ deze middag binnen in Hoornaar na een wandeltocht van maximaal 20 uur. Burgemeester Theo Segers zal vanaf Nieuwpoort meelopen naar Hoornaar met deze groep fanatieke wandelaars.

Zonder entree is het ook mogelijk voor lokale bezoekers om te komen kijken en luisteren naar een optreden van het Arkels Visserskoor, een Meet en Greet met Fien & Teun (de karakters van Avonturenboerderij Molenwaard) of mee te doen aan de activiteiten op het HannesHoeve Kidsplein tussen 12.00 en 17.00 uur.

Belangstellenden om een kraam te huren kunnen een mail sturen naar desiree@denhaneker.nl voor meer informatie.

Bron: het Kontakt/Beeld: Aangeleverd

Back To Top
Lid worden