Skip to content

Agriterra zoekt nog tien logeerplekken bij boeren en tuinders rond Rotterdam

Agriterra is dit jaar de gastorganisatie voor de Algemene Vergadering van Agricord. Hiervoor komen in mei zo’n honderd agrarische jongeren, vertegenwoordigers van boerenorganisaties, agri-agencies en multilaterale instellingen van over de hele wereld naar Rotterdam (ZH). De organisatie zoekt voor de nacht van 15 op 16 mei nog tien logeerplekken bij boeren en tuinders die in een straal van ongeveer 50 kilometer rond Rotterdam wonen.

‘Boeren en tuinders in ZW Nederland opgelet! We zoeken voor 15 op 16 mei nog aantal logeeradressen op agrarische bedrijven in de regio voor internationale gasten agri & food. We hebben er al 40, nog 10 nodig. Unieke ervaring dus maak dat logeerbed maar klaar’, schrijft Cees van Rij, manager agri-advies bij Agriterra op zijn Twitterpagina. Agriterra biedt advies en trainingen aan coöperaties en boerenorganisaties in opkomende economieën.

Boeren en tuinders in ZW Nederland opgelet!: We zoeken voor 15 op 16 mei nog aantal logeeradressen op agrarische bedrijven in de regio voor internationale gasten agri & food. We hebben er al 40, nog 10 nodig. Unieke ervaring dus maak dat logeerbed maar klaar! @Agriterra RT is

Minister Carola Schouten
Agriterra wil ‘naast een formeel programma voor de Algemene Vergadering met de gebruikelijke toespraken, workshops en vergaderingen’ hun gasten ook laten zien hoe de dagelijkse praktijk van boeren en tuinders in Nederland eruit ziet. ‘Wat werkt dan beter dan een nachtje logeren?’, aldus Agriterra.

Volgens Van Rij zijn er al veertig logeeradressen beschikbaar en wordt nog gezocht naar tien adressen. Per adres worden twee gasten ondergebracht en per overnachting wordt een vergoeding van 80 euro per persoon betaald. De reiskosten van en naar Rotterdam worden ook vergoed. Daarnaast worden gastgezinnen door Agriterra uitgenodigd voor het paneldebat met minister Schouten en EU Commissaris voor Landbouw Phil Hogan op 16 mei.

Interesse? Neem dan contact op met Agriterra door te bellen naar 026-263542059 of een mail te sturen naar travel@agriterra.org.

Back To Top
Lid worden