Skip to content

Woensdagmiddag kinderworkshops in Museum De Koperen Knop

Museum De Koperen Knop organiseert de komende maanden 3 kinderworkshops. Deze worden gehouden op de woensdagmiddagen 8 mei, 5 juni en 3 juli 2019. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen zich hiervoor inschrijven. Er is deskundige leiding aanwezig, terwijl de kinderen hun creativiteit gaan inzetten en ook nog iets moois mee naar huis nemen.

Op de eerste middag, die van 8 mei 2019, gaan de kinderen een linnen tas stempelen. De bedoeling is dat dit een leuk cadeautje voor Moederdag wordt. Op 5 juni wordt er een bewaarmap gemaakt, waarin je je schoolspullen kunt opbergen en op 3 juli zal er een schelpenbord worden gemaakt, om je een voorgevoel te geven voor de vakantie. De middagen beginnen om 13.30 uur en duren twee uur. Vooraf aanmelden is gewenst, zodat er voldoende materiaal kan worden ingekocht. Je betaalt € 5,– per workshop, maar als je er voor meer inschrijft krijg je € 2,50 korting. In dit bedrag is het materiaal inbegrepen en limonade met wat lekkers.

Aanmelden voor deelname kan per telefoon 0184-611366, tijdens de openingstijden in het museum of via e-mail koperenknop@koperenknop.nl. Het adres van Museum De Koperen Knop is Binnendams 6, 3373 AD Hardinxveld-Giessendam. De reguliere openingstijden zijn dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie kunt u de website raadplegen: www.koperenknop.nl.

Back To Top
Lid worden