Skip to content

Website nieuwpoort.nu online!

Met trots mogen we u mededelen dat vanaf gisteren de nieuwe website voor Nieuwpoort online staat, www.nieuwpoort.nu.

De website is een initiatief van de Ondernemersvereniging Langerak-Nieuwpoort en is tot stand gekomen mede dankzij een subsidie van het lokaal fonds plattelandsontwikkeling van de gemeente Molenwaard.

De website is bedoeld als digitale plek waar alle activiteiten die georganiseerd worden in Nieuwpoort en Langerak gecommuniceerd kunnen worden. Anders dan de website van de klankbordgroep www.nieuwrak.nl is de nieuwe website vooral gericht op bezoekers van deze mooie vestingstad. Mensen die slapen in één van de b & b’s, fietsers die gezellig wat komen drinken op een terrasje of passanten die een plekje in de jachthaven hebben gevonden. Veel activiteiten worden niet alleen voor bezoekers van buiten georganiseerd maar vooral ook voor de bewoners van Nieuwpoort en Langerak én de omliggende kernen. Ook deze bezoekers zijn natuurlijk van harte welkom de website.

Omdat de activiteiten in Nieuwpoort meestal geen dagvullend programma zullen opleveren is ook een kopje “in de buurt” gemaakt. Kijkt u maar eens op de kaart. Aanvullingen zijn welkom!

Onder het kopje “links” zijn een aantal partijen vermeld die wellicht interessant kunnen zijn voor bezoekers.

Neem gerust eens een kijkje op www.nieuwpoort.nu!

Back To Top
Lid worden