Skip to content

Webinar Melkvee.nl: (On)mogelijkheden Eiwitmaatregel krachtvoer: Stel uw vragen aan het ministerie en andere specialisten

Op woensdag 10 juni organiseert Agrio samen met Agrifirm en Accon avm een webinar over de krachtvoermaatregel die door het ministerie van LNV is afgekondigd. Daarbij is ook een afgevaardigde van het ministerie aanwezig die onder andere vragen over de toepassing van deze maatregel zal beantwoorden. Melkveehouders kunnen vooraf hun vragen kenbaar maken.

In het webinar “(On)Mogelijkheden eiwitmaatregel krachtvoer”, zal de totstandkoming van de regeling en hoe deze toegepast moet worden, door het ministerie worden toegelicht. Verder zullen deskundigen uit de sector hun licht laten schijnen op de mogelijke gevolgen voor de bedrijfsvoering, de praktische haalbaarheid, de financiële consequenties en de gevolgen voor de diergezondheid. Ook blikken ze vooruit naar de toekomst.

Vragen aan de specialisten

Tijdens het webinar kunnen live vragen gesteld worden. Vooraf kunt u ook uw vragen kenbaar maken. Hebt u prangende vragen die u graag beantwoord zou willen hebben door één van de specialisten? Mail dan uw vraag naar redactie@melkvee.nl. Een selectie van deze vragen zal beantwoord worden tijden het webinar. Overige vragen zullen, voor zover mogelijk, na de uitzending beantwoord worden.

Meld u aan voor dit webinar

Schrijf u gratis in en kijk op woensdagavond 10 juni om 20:00 uur naar de online uitzending: ‘(On) Mogelijkheden eiwitmaatregel krachtvoer’. Om mee te doen hoeft u geen app te installeren, Agrio TV Live werkt in de webbrowser op je pc, laptop, tablet of telefoon. Meld u aan via Melkvee.nl of direct op: www.melkvee.nl/eiwitmaatregel. U ontvangt dan per e-mail een link naar de live-uitzending.

Bron: Melkvee.nl

Back To Top
Lid worden