Skip to content

Van Hoorne Entertainment winnaar verkiezing ‘Beste leerbedrijf en beste praktijkopleider’

MOLENAARSGRAAF • Van Hoorne Entertainment uit Molenaarsgraaf is één van de provinciale winnaars bij de verkiezing ‘Beste leerbedrijf en beste praktijkopleider 2018’. Dat maakte de landelijke Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) vrijdag bekend.

Van Hoorne Entertainment haalde dit binnen in de categorie ICT en creatieve industrie. De provinciale winnaars strijden nu verder om de landelijke titel. ‘Voor de 500.000 mbo-studenten in ons land is het leren in de praktijk een onmisbaar deel van hun opleiding’, meldt SBB. ‘Om het belang daarvan te onderstrepen, heeft het ministerie van OCW al in 1996 de verkiezing beste leerbedrijf ingesteld. Sinds 2009 krijgt ook de beste praktijkopleider een prijs.’

Tot en met 30 april 2018 kon iedereen leerbedrijven en praktijkopleiders voordragen voor de prijzen. Alle voordrachten werden beoordeeld en ingedeeld naar sector en provincie, om uiteindelijk tot één beste leerbedrijf en één beste praktijkopleider te komen.

Jury
Uit een kleine duizend voordrachten heeft de jury per provincie voor elke sector een winnend leerbedrijf en een winnende praktijkopleider uitgeroepen. Het beste leerbedrijf en de beste praktijkopleider worden bekendgemaakt op de Dag van het mbo, op 19 november.

Bron: het Kontakt

Back To Top
Lid worden