Skip to content

Theater Peeriscoop | Voorstelling: Mannen van Naam – Mooie Liedjes en Sterke verhalen (16/4)

Op dinsdagavond 16 april staan de Mannen van Naam op het podium van Theater Peeriscoop met hun muziekvoorstelling Mooie Liedjes en Sterke verhalen. Drie mannen, boezemvrienden, vol liedjes en verhalen. Man, man, man, wat kunnen die gasten spelen…

Ton Smulders, Ad Grooten en Wilbert van Duinhoven stonden alle drie aan de basis van de bekende band Pater Moeskroen; drie mannen die hun sporen in de muziek en de kleinkunst ruimschoots verdiend hebben. Nu zijn ze ietsje ouder, misschien ook wel wijzer, en zoeken ze nog steeds podia op om hun kunsten te vertonen. Want liedjes schrijven en muziek maken kunnen ze nog!

Naast succesvolle verhalende programma’s brengen zij op deze avond een selectie uit de vele songs uit hun omvangrijke oeuvre. Ton Smulders is de man met het warme stemgeluid en de grappige autobiografische verhalen. Ad Grooten is, behalve, snarenkunstenaar een begenadigd liedjesschrijver en Wilbert van Duinhoven is de strakke bassist, die af en toe verrast met razendsnelle folkdeunen op accordeon. Het optreden van Mannen van Naam bevat nieuwe nummers, maar daarnaast is er ook ruimte voor bijna vergeten pareltjes uit het repertoire van Pater Moeskroen.

De voorstelling begint om 20.30 uur, kassa en foyer zijn een uur voor aanvang geopend. Entree bedraagt € 19,50 inclusief een consumptie.

Kaarten zijn te bestellen op www.peeriscoop.nl.

Beeld: Nol Havens

Back To Top
Lid worden