Skip to content

Theater Peeriscoop | Voorstelling Eddy van der Ley: Theaterverwenmiddag (29/2)

Op donderdagmiddag 29 februari hebben we bij Theater Peeriscoop een verwenmiddag met Eddy van der Ley die de Gebroeders Van de Kerkhof interviewt.

Schrijver, sportjournalist en theatermaker Eddy van der Ley was eerder in Peeriscoop te gast toen hij, voor een uitverkochte zaal, Wim Kieft interviewde. In zijn serie sportcolleges zijn op deze theaterverwenmiddag de Gebroeders Van de Kerkhof te gast. Een diepte-interview over hun hoogte- en dieptepunten, grappige anekdotes en mooie verhalen uit hun interessante voetbalcarrière.

De theaterverwenmiddag is een goed bezochte en mooie traditie in Peeriscoop. Wij kiezen ieder jaar een matineevoorstelling die mensen, die in de 2e helft van hun leven zitten, aanspreekt. Dit interessante theater-voetbal-verhaal duurt 75 minuten. Er worden niet meer dan 80 kaartjes verkocht zodat iedereen na afloop ook in de foyer een zitplaats heeft.

De voorstelling begint om 14.30 uur. Kassa en foyer zijn een uur voor aanvang geopend. Het verwenarrangement bestaat uit koffie/thee en wat lekkers bij binnenkomst, de voorstelling en na afloop een heerlijk advokaatje met slagroom.

Kaarten zijn te bestellen op www.peeriscoop.nl of via telefoonnummer 0183-690022.

Back To Top
Lid worden