Skip to content

Theater Peeriscoop | Mylou Frencken – MEISJE (24/1)

Vallen, opstaan en gelouterd verder gaan: Mylou Frencken schittert in Theater Peeriscoop

Cabaretière Mylou Frencken laat een ontroerenden grappig liedjesprogramma zien in Theater Peeriscoop: over vallen, opstaan en gelouterd verder gaan. Kleinkunst in haar puurste vorm. De voorstelling MEISJE is dinsdag 24 januari om 20:30 uur te zien en te beleven. Tickets kosten € 19,50 inclusief twee consumpties in de gezellige theaterfoyer.

Wellicht heeft u Mylou Frencken al eens in het theater ontdekt? Deze talentvolle dame is in ieder geval ook bekend van televisie. Haar verschijning als bardame in het quizprogramma ‘Met het mes op tafel’ blijft bij het brede publiek niet onopgemerkt.

De lange, kronkelige weg
Nu schittert zij met haar voorstelling MEISJE in theaters in het hele land. Ook Theater Peeriscoop heet haar van harte welkom. MEISJE is een poëtische vertelling over de reis van meisje naar vrouw, moeder, minnares en multi-tasker. Toverachtig gearrangeerd en begeleid door het experimentele producer duo “Bear Project” en meester-gitarist Ronald Schmitz.

Over de lange, kronkelige weg van jeugdige onschuld en overgeleverd zijn aan het leven, naar baas in eigen bestaan. Wanneer noem je jezelf volwassen, wat is dat dan en wat heb je er eigenlijk aan? ‘Ik zou je graag nog even willen zijn: een meisje van een jaar of zeven, al is je nachtjapon mij nu te klein.’

Het kleinkunstlied
De Theaterkrant schreef al eens over de duizendpoot: ,,Mylou Frencken is de ongekroonde koningin van het kleinkunstlied.’’

Bestel snel uw kaartjes op www.peeriscoop.nl of via 0183-690022.

Voorstelling:               Mylou Frencken – MEISJE
Datum:                         Dinsdag 24 januari 20:30 uur
Tickets:                       € 19,50 incl. 2 consumpties

Back To Top
Lid worden