Skip to content

Artikel Wandel.nl: Doe jij mee met het #Wandelmaandje?

We kennen allemaal de hardloopchallenge of squatchallenge, maar nu is er ook een 30-dagen-wandelchallenge: #Wandelmaandje. Doe mee en wandel een maand lang elke dag 2 kilometer met de Wandel.nl-app. Je kunt er leuke prijzen mee winnen!

In het begin van de pandemie hebben we allemaal massaal het ommetje omarmd. Weet je nog: we haalden elke dag wel even een frisse neus, al dan niet in gezelschap. Lukt het jou nog steeds om elke dag naar buiten te gaan voor een korte wandeling?
Met #Wandelmaandje willen we stimuleren dat jij weer dagelijks die korte wandeling gaat maken tijdens de lunch of bijvoorbeeld in de avond. Met 2 kilometer per dag houd je het klein en haalbaar en ben je toch lekker bezig.

Of je nu loopt voor je gezondheid, om je hoofd leeg te maken, bij te kletsen met een ander of bijvoorbeeld steeds wat nieuws te leren over je omgeving. Houd je het 30 dagen vol om dagelijks een korte wandeling te maken, dan komen die grotere wandeldoelen vanzelf wel …

Hoe werkt het?
Challenge accepted? Je start het #Wandelmaandje op een zelfgekozen moment. Meld je aan in de Wandel.nl-app bij ‘Evenementen’. Alleen wandelaars die met de app lopen en de challenge afronden voor 31 maart 2023, maken kans op een badge en mooie prijzen. Heb je de Wandel.nl-app nog niet? Dan is dit een goede reden om hem meteen op je telefoon te zetten.

Kortom: deel je wandelprestaties in de app, hengel die badge binnen en motiveer meteen al je wandelvrienden.

Ben je een keer ziek of heb je echt geen tijd? Dan mag je één joker inzetten voor een gemiste dag

Wandel jij zonder app? Je kunt de challenge hier downloaden.

Wat kun je winnen?
Heb je de volle 30 dagen achter elkaar gewandeld met de Wandel.nl-app? Dan maak je kans op de hoofdprijs: een paar Hanwag Banks GTX wandelschoenen t.w.v. € 259,95 euro. Met deze duurzame, nubuckleren kwaliteitsschoenen wandel je comfortabel op vlakke of onverharde paden, maar kun je ook een bergwandeltocht aan. Na 31 maart 2023 nemen wij contact op met de gelukkige prijswinnaar.

Deel je dagelijkse wandeling op social media met de hashtag #Wandelmaandje en tag Wandel.nl. Dan maak je ook nog eens kans op een van de 25 paar wandelsokken en petten.

Bron: Wandel.nl

Back To Top
Lid worden