Skip to content

Theater Peeriscoop | De Lachende Derde door Victor Luis van Es (31/10)

Op dinsdagavond 31 oktober is er weer een verrassende cabaretvoorstelling te zien in Theater Peeriscoop. Met een aantal ATT avonden (Aanstormend Talent Tarief) probeert Theater Peeriscoop het Gorinchemse publiek te bewegen zich eens te laten verrassen door aanstormend talent. Deze keer is het de beurt aan Victor Luis van Es.

Victor Luis van Es praat ons in De Lachende Derde bij over de keuzes in het leven die hij tot nu toe moest maken en de twijfel waar hij altijd last van had. Naar school gaan of spijbelen en lekker door de stad dwalen? Een baan zoeken of zalig onderuithangen en maar zien hoe het loopt? Een vriendin of een vriend of misschien wel beiden?

Vaderschap of geen vaderschap, dat is de vraag. Terwijl hij steeds meer vrienden en vriendinnen achter een kinderwagen ziet lopen, weet Victor Luis van Es niet of dat voor hem en zijn vriend wel een goed idee is. Voor een homostel betekent het in ieder geval dat er meer werk aan de winkel is in de aanloop om een kind te krijgen dan voor een heterostel. Dus alweer een keuze, de zoveelste in zijn leven.

Met scherpe observaties en onverwachte plotwendingen houdt Van Es zijn publiek op het puntje van het pluche. Kom dit aanstormend talent bekijken voor de vriendelijke ATT prijs van 15 euro en daar krijgt u dan ook nog een kop koffie of thee voor.

De voorstelling begint om 20.30 uur, kassa en foyer zijn een uur voor aanvang geopend.

Kaarten zijn te bestellen op www.peeriscoop.nl of via de handige Peeriscoop app.

Back To Top
Lid worden