Skip to content

Terugblik – jubileumviering 11 en 13 september

Vandaag blikken we terug op de feestelijke dagen van vorige week!

Woensdag trapten wij af met een kindermiddag bij Bezoekboerderij het Achterhuis. Boer Jan en boerin José namen de kinderen mee op ontdekkingstocht over hun boerderij. Zij konden hier bij de kleine dieren kijken, maar ook sportieve activiteiten doen. Het was super geregeld & de kinderen hebben ook een heel leuke middag gehad!

Vrijdag vierden wij ons jubileum met een congres. Wat een mooie dag voor & door onze leden.
Samen staan we sterk voor de streek; al 25 jaar!

Met elkaar hebben we genoten van de gastvrijheid van Gert-Jan Kool (De Groene Hofstee) en Gert Baars (De Ponthoeve) tijdens de leerzame en plezierige excursies op beide bedrijven.

Aansluitend is er volop gebruik gemaakt van de mogelijkheid om te netwerken met elkaar – voorafgaand aan het congres met onze dagvoorzitter Jan Arie Koorevaar en sprekers Kees Commijs Jr., Stijn Philips, Martijn Spijk (Rabobank) en Herman Wijffels (met zijn lezing over ‘Verduurzaming van de samenleving’)

Via deze weg willen we het personeel van Huis Het Bosch bedanken voor de goede zorgen en niet te vergeten de afvaardiging vanuit Gemeente Molenlanden en Gemeente Vijfheerenlanden.

Dank voor jullie aanwezigheid en bijdrage, in het bijzonder grondleggers Teunis Jacob Slob, Max van Tilburg en Ad van Rees.

Graag tot ziens in de Streektent – Fokveedag Boerenlandfeest op 5 oktober a.s.

Kijk voor impressies in foto’s (dank aan Hannie Beiler) en film op onze facebookpagina: www.facebook.com/denhaneker.

Back To Top
Lid worden