Skip to content

Stemmen op Den Hâneker voor de Rabobank Clubkas Campagne!

Verenigingen en stichtingen uit deze regio, actief op het gebied van sport, cultuur of maatschappij, hebben zich hiervoor kunnen inschrijven. En dat hebben ze massaal gedaan.

Ruim 500 verenigingen en stichtingen hebben zich aangemeld. Het is nu aan de leden van de bank:

ieder lid van Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden heeft een stemkaart met een unieke inlogcode ontvangen. Deze stemkaart geeft recht op het uitbrengen van vijf stemmen. De leden hebben tot en met 2 april de tijd om op hun favoriete clubs te stemmen.

Om bij te dragen aan de leefbaarheid in Alblasserwaard Vijfheerenlanden ondersteunt de Rabobank met de Rabobank Clubkas Campagne een bruisend verenigingsleven. “In 2013 werd de Rabobank Clubkas Campagne voor het eerst door onze bank georganiseerd. Toen deden er 354 clubs mee en brachten 3.074 leden 14.774 stemmen uit”, meldt de Rabobank.

“Dit jaar doe er ruim 500 clubs mee! Goed om te zien dat campagne zo populair is onder onze verenigingen en stichtingen. Na zes succesvolle edities organiseren we dit jaar de campagne voor de zevende en laatste keer. Daarom stellen we dit jaar geen 100.000 euro, maar 125.000 euro beschikbaar! Uiteraard blijven we ook in 2020 verenigingen en stichtingen in de regio steunen.”

Vanaf 21 april wordt de uitslag op www.rabobank.nl/av gepresenteerd.

Vindt ‘den Hâneker’ onder regionaal!

Bron: het Kontakt

Back To Top
Lid worden