Skip to content

Persbericht Peeriscoop: Nabil in De Nieuwe Doelen

Voorstelling:                    Nabil Aoulad Ayad – Absurd (try-out)
Datum:                             zaterdag 26 september 2020
Aanvang:                         20.30 uur in De Nieuwe Doelen
Prijs:                                € 15,00 (inclusief kop koffie of thee)

Nabil Aoulad Ayad is een veelzijdige en talentvolle theatermaker. Hij speelt piano, zingt, beatboxt, maakt gevatte grappen en zet typetjes neer. Zaterdagavond 26 september treedt hij om half 9 op voor Theater Peeriscoop op in De Nieuwe Doelen. Kaartjes zijn nu te koop via de website. De foyer is een uur voor aanvang geopend.

Mocht u zijn markante gezicht herkennen, dat klopt. Als acteur verscheen hij in meerdere televisie series zoals: ‘ONM’, ‘De Co-assistent’ en ‘Deadline’. Daarnaast was hij ook nog te zien in 2 seizoenen van ‘Alpacas’, de opvolger van ‘De Lama’s’ en trad hij op voor de troepen in Afghanistan. Dit was echter niet genoeg voor Nabil, zijn droom om als solo-artiest een avondvullende voorstelling te maken bleef hem altijd achtervolgen. Dus schreef hij zichzelf in voor het Leids Cabaretfestival in 2015. De jury en het publiek waren erg onder de indruk van Nabil. Kort hierna ging hij het theater in met zijn eerste solo show ‘Tijdmachine’.

Inmiddels is Nabil al toe aan zijn derde avondvullende solo-programma. In ‘Absurd’ vraagt hij zich af of hij de normale man is in de gekke wereld of andersom? Een programma met grappige observaties, herkenbaarheid, irritaties en blinde vlekken.

Voor deze ATT try-out betaalt u 15 euro per ticket en dat is inclusief een kop koffie of glas thee (ATT = Aanstormend Talent Tarief). Nabil zal u een razendsnelle, hilarische en overrompelende avond bezorgen.

De pers over Nabil:

“En weer een toptalent uit Brabant”. – Theaterkrant

“Het is anderhalf uur trillen van genot. ‘Monopoly’ is een ongelooflijk rijk programma.” – Theaterkrant

De voorstelling begint om 20:30 uur. Onze foyer zal één uur voor aanvang van de voorstelling geopend zijn. De entreeprijs voor deze voorstelling bedraagt € 15,00 inclusief een kop koffie of thee. Reserveren via www.peeriscoop.nl of 0183-690022.

Beeld: Tony Lujien

Back To Top
Lid worden