Skip to content

Persbericht Museum de Koperen Knop: Expositie ‘Textielgoed gemaakt & gemerkt’

Museum De Koperen Knop gaat begin 2021 een expositie houden, waarin pronkrollen met diverse textieltechnieken, stoplappen en merklappen een centrale plaats innemen. Deels komen deze uit de hoogstaande eigen museumcollectie. Het museum komt graag in contact met textielkunstenaars, die zich laten inspireren door deze collectie om daarmee vervolgens deel te nemen aan de expositie.

Het museum streeft naar doordachte kunstobjecten. Dat mag in allerlei vorm zijn, ook ruimtelijk werk is welkom. Dit vormt ook een wedstrijd. Voor een idee wordt u verwezen naar de website van het museum www.koperenknop.nl.

Uiteraard kunt u ook een selectie van de museumcollectie uit het depot komen bekijken. Dat kan op vrijdag 2 oktober 2020 van 10.00 tot 12.00 uur en op zaterdag 10 oktober 2020 van 11.00 tot 13.00 uur. In verband met de coronaproblematiek is het goed om vooraf uw komst door te geven. Dit kan per email via  koperenknop@koperenknop.nl.

De uiterste inschrijfdatum om uw deelname aan te kondigen is 31 oktober 2020. Vervolgens krijgt u van het museum bericht en als u wordt geselecteerd moet u een goede beschrijving met foto voor 30 december 2020 aanleveren.

VOORBEELDEN:

Back To Top
Lid worden