Skip to content

Oefenavond pappelellen

Op zaterdag 7 september aanstaande zijn de Nationale kampioenschappen pappelellen. Dit bijzondere festijn draagt de naam ‘Van Noordenne Glas Open’. Om alvast in de sfeer te komen is er op dinsdagavond 23 juli 2019 achter Museum De Koperen Knop een oefenavond. Iedereen is welkom om daar alvast de eerste slagen weer te pakken te krijgen. Het Algemeen Dagblad is die avond van de partij, om dit unieke gebeuren bij te wonen.

De avond begint om 19.00 uur en de toegang is uiteraard gratis. Voor koffie wordt gezorgd. Kom ook om de slagen uit vervlogen tijden weer onder de knie te krijgen.
Op zaterdag 7 september 2019 zal bij Museum De Koperen Knop het Nationale kampioenschap pappelellen worden gehouden. Van 11.00 tot 15.00 uur kan jong en oud laten zien wat zij kunnen preste-ren. Ook gewoon aanwezig zijn bij en genieten van dit Engels aandoende veldspel is uiteraard mogelijk. Iedereen kan zich alvast opgeven om hieraan mee te doen. Er zijn zowel voor de kids tot en met 13 jaar) en de ouderen vanaf 14 jaar zowel een wisselbokaal als leuke prijzen te winnen.

Meer informatie over het museum vindt u op www.koperenknop.nl. Het adres van Museum De Koperen Knop is Binnendams 6, 3373 AD Hardinxveld-Giessendam. De reguliere openingstijden zijn dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur. In juli en augustus ook maandag van 13.00-17.00 uur.

Back To Top
Lid worden