Skip to content

Nieuwsbrief Boer & Hoeve – 77

Voorwoord van Dick de Jong:

De laatste tijd rijd ik nogal eens door onze prachtige streek. De Alblasserwaard het meest, de directe omgeving waar ik woon. In het kader van het digitaliseringsproject (lees: het fotograferen van alle boerderijen in het werkgebied) ook veel door de Vijfheerenlanden en de Krimpenerwaard. Om te kijken hoever (en hoe) dit werk gevorderd is en om met trots te kunnen concluderen dat we al een heel eind zijn. En daarbij ervaar ik tot mijn eigen verbazing dat:  Dit deel van Holland zo dichtbij nog veel mooier is dan ik al dacht te weten. Er hier nog wegen en plaatsen bestaan waar ik nog nooit was geweest. Onlangs zie iemand dat de vakantie dit jaar echt in eigen land wordt gevierd. Met wandelingen en fietstochten door de Vijfheerenlanden, de Krimpenerwaard en de Alblasserwaard. Mooi!

Klik hier om de nieuwsbrief in te zien.

Beeld: Giessendamse Tiendweg

Back To Top
Lid worden