Skip to content

Nieuwsbrief Boer & Hoeve – 76

Voorwoord van Dick de Jong:

“Wat is onze streek toch verschrikkelijk mooi. Halverwege deze maand reed ik op een zonnige zaterdag vanuit Giessendam door ons hele werkgebied. Ik had wat ‘boodschappen’ te doen in Noordeloos, Schoonhoven en Haastrecht. Een paar dagen daarvoor moest ik in Leerdam zijn. Ook al op zo’n stralende dag. Inmiddels is duidelijk dat Oostenrijk zijn grenzen voor de toeristen weer gaat openstellen. Voor mij betekent dit dat mijn geplande rondreis Duitsland-Oostenrijk kan doorgaan. Tijdens mijn toer door onze streek heb ik me meerdere keren afgevraagd waarom ik nu zo nodig naar de bergen moet. Hier is het ook zo mooi.Inmiddels is me duidelijk waarom ik die ruim 3.000 km ga rijden: dan blijft het hier wat rustig en ga ik na thuiskomst nog meer ons eigen land waarderen.”

Klik hier om de nieuwsbrief in te zien.

Back To Top
Lid worden