Skip to content

Natuur- en Vogelwacht de Vijfheerenlanden | Presentatieavond: Amfibieën en reptielen (9/3)

Op donderdag 9 maart organiseert de Natuur en Vogelwacht de Vijfheerenlanden een presentatieavond in de Schaapskooi. Mijn naam is Angela de Wild, ik ben 47 jaar, getrouwd met Wim en woonachtig in Zeist. Ik ben werkzaam als verpleegkundige in een psychiatrische instelling. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten in de natuur, veelal wandelend, als het kan op stap met mijn camera. Als kind was ik al graag buiten en raakte ik enorm gefascineerd door alles wat groeit, bloeit en kruipt. Ik was een meisje dat niet bang was om een kikker of salamander op te pakken om te bekijken met welke soort ik te maken had. Jaren later ben ik vrijwilliger voor Ravon (Reptielen Amfibieën Vissenonderzoek Nederland) geworden. Dit doe ik met veel plezier. Mede hierdoor heb ik de afgelopen jaren relatief veel amfibieën en reptielen gefotografeerd. Deze diergroepen fotograferen vraagt om een specifieke aanpak en kunde welke ik me heb geprobeerd eigen te maken. Graag maak ik jullie deelgenoot van mijn manier van werken en visie op het fotograferen van deze mooie soorten waarvan we er in Nederland niet zoveel hebben als in andere landen maar daardoor juist zo de moeite waard zijn!

Adres: Overboeicop 15 te Schoonrewoerd. Aanvang 20.00 uur. Toegang: gratis. Wij verkopen lootjes om uit de kosten te komen. Hiermee zijn leuke prijzen te winnen tijdens de pauze.

Back To Top
Lid worden