Skip to content

Lentekriebels

De melkkoeien in de wei!!

De melkkoeien zijn afgelopen dinsdagmiddag 17 april voor het eerst naar buiten gegaan en dat was echt een feest! Rokus moest flink door fietsen om de koeien voor te kunnen blijven! Wilt u ook het filmpje van deze middag bekijken, kijk dan op onze

Als blijk van waardering voor u als onze vaste klant bieden we u aan om uw bestelde vleespakket gratis bij u thuis te bezorgen. Ga naar onze website en gebruik de kortingscode DDW04. (Klik op kortingsbon en vul de code in) De actie loopt tot 19-05-2018.

Uiteraard is het ook mogelijk om zaterdagmorgen tussen 9.00 en 12.00 uur uw bestelling zelf op te halen en dit te combineren met een bezoekje aan de dieren op onze boerderij!

Weidevogelsafari zaterdag 28 april

De Natuur- en Vogelwacht Alblasserwaard organiseert een weidevogelsafari op onze boerderij. Dit is een wandeling waarbij u onder begeleiding van weidewachters op zoek gaat naar THE BIG FIVE: de grutto, kievit, tureluur, slobeend en scholekster. Ook kunt u dan een kijkje nemen op onze boerderij.

Datum: Zaterdag 28 april, 10.00u tot ± 12.00 uur
Locatie: De Drie Wedden, Tiendweg 4, 4225 PN, Noordeloos.
Kosten: Gratis, voor drinken wordt gezorgd.
Reserveren: Mail met hoeveel personen/kinderen u komt naar info@dedriewedden.nl

Tip: Combineer de weidevogelsafari met het afhalen van uw vleespakket! Bestel vooraf uw vleespakket via onze website of stuur ons een email zodat we kunnen garanderen dat het gewenste pakket op deze dag voor u klaar ligt!

Nieuws: De grote modderkruiper

Een groep studenten is rondom onze boerderij op zoek gegaan naar ‘de grote modderkruiper’. Middels DNA onderzoek in het slootwater heeft men ontdekt dat deze zeldzame en beschermde ‘aalachtige’ bij ons in de sloten leeft. Hij is nog niet daadwerkelijk gevonden, maar over 6 weken zullen de studenten nogmaals op zoek gaan. Ondertussen zijn we wel gestart met een proef om het waterpeil te verhogen zodat hij in het voorjaar makkelijker op het land kan komen om te paren.

Back To Top
Lid worden