Skip to content

Symbiose

Bij de Symbiose winkel kunt u terecht voor fruit, groenten, kaas, eieren, vlees, sappen en honing van vijf boeren uit Noordeloos die op biologische wijze werken. De producten in de winkel komen rechtstreeks van deze boerderijen. Er is ook een fijn terras waar u kunt ontspannen onder het genot van een kopje koffie en er is een oplaadpunt voor uw elektrische fiets. Er starten twee mooie wandelroutes vanaf de winkel en ook worden er het gehele jaar door diverse activiteiten georganiseerd.

De winkel is iedere zaterdagmorgen geopend van 10 tot 12 uur. Daarnaast is het mogelijk om uw eigen elektronische sleutelpas aan te schaffen: hiermee heeft u 6 dagen per week (ma – za), 24 uur per dag onbeperkt toegang en kunt u zelfstandig uw boodschappen doen en afrekenen!

Kijk voor meer informatie op www.symbioseboeren.nl, schrijf je in voor de nieuwsbrief en volg ons op facebook voor het laatste nieuws!

Symbiose, Nieuwendijk 11, 4225 PE, Noordeloos, 085-2010665, info@symbioseboeren.nl
Open: za 10-12 uur. (indien u een sleutelpas heeft onbeperkt toegankelijk van ma t/m za)

Wandelroute & Terras
Combineer het nuttige met het aangename. Naast de winkel hebben we een fijn terras aangelegd. Voel u vrij daar plaats te nemen en te ontspannen.

Komt u met de elektrische fiets? Die kunt u ondertussen bij de winkel opladen.

Wilt u uw weg te voet vervolgen? Alle boeren van Symbiose zijn ook buren. We hebben twee prachtige wandelroutes uitgestippeld die u meenemen door ons agrarisch cultuurlandschap. De eerste route is ongeveer 2 km en brengt u langs kaasboerderij Noorderlicht, Gewoon Anderz en zorgboerderij De Hogt. De tweede route is ca. 6,5 km en reikt verder de polder in, tot aan de Langerakse kade. Daarmee brengt u ook een bezoek aan Hoeve Catherine Elisabeth en De Drie Wedden.

Haal de route op bij de winkel of één van de boerderijen of download ‘m hier!

Back To Top
Lid worden