Skip to content

Landwinkel Pek

In Langerak vindt u Landwinkel Pek, een gezellige en landelijke winkel op het fruitbedrijf van familie Pek. In de boomgaard van familie Pek wordt met veel plezier al vele jaren appels, peren en kersen geteeld, deze zijn in het oogstseizoen verkrijgbaar in de winkel. Naast onze eigen producten, vindt je in de landwinkel ook ander vers fruit, lekkere streek- & boerenproducten, leuke cadeau- & kerstpakketten en onze (h)eerlijke Bogerd eieren van eigen kippen die vrij kunnen rondlopen in de boomgaard.

In de zomerperiode van half juni t/m augustus zijn de kersen rijp. In de kersentijd is er veel te beleven in en rondom de Landwinkel. Beleef samen met ons de gezellige en drukke Kersentijd van vroeger! Elke zaterdag rijdt er een treintje door de kersenboomgaard en/of kunt u zelf uw kersen plukken, houdt de website in de gaten voor andere leuke activiteiten.

Op het gezellige terras, ‘De Kersenbogerd’, kunt u tussen de kersenbomen heerlijk uitrusten en genieten van een lekker kopje koffie met iets lekkers én natuurlijk ook van onze heerlijke kersen! Ook een leuke en gezellige activiteit voor grotere groepen, wel graag even van tevoren bespreken om het zo goed mogelijk te kunnen laten verlopen.

De Landwinkel is bereikbaar via de dijk; maar ook kunt u vanaf de Tiendweg met de fiets via de boomgaard bij de winkel komen.

‘In de boomgaard en in de landwinkel wordt met veel passie, liefde en enthousiasme gewerkt! Kom daarom winkelen in de boomgaard! Kom proeven! Kom kijken!’

Wij hopen je snel te mogen ontmoeten in onze gezellige Landwinkel en boomgaard!

Lukt het niet om binnen de winkeltijden langs te komen.. dan is de Boerderij automaat de oplossing.  Wij hebben een boerderij automaat, hier kunt u terecht voor vers (seizoensgebonden) fruit, (h)eerlijke Bogerd eieren en leuke cadeaupakketjes. De automaat is 6 dagen open, van maandag 7 uur tot zaterdag 22 uur.

Familie Pek
Lekdijk 48
2967 GC Langerak
www.landwinkelpek.nl
info@landwinkelpek.nl
0184-600224

Openingstijden:
Dinsdag/Vrijdag   10-12/13-17 uur
Zaterdag 10-17 uur.

In de kersentijd (half juni t/m half augustus)
Maandag t/m zaterdag 9-21.00.

Back To Top
Lid worden