Skip to content

Kanocentrum Ammerse Boezem

Arrangement VAAR EN THEE
Vaar en Thee in Groot Ammers, kanovaren en theedrinken rondom de Ammerse Boezem VAAR rakelings langs de wieken van de eeuwenoude watermolens. Met een prominent uitzicht op het polderlandschap van de Alblasserwaard. Naar Theetuin de Winde, waar Nel Hakkesteegt u van een welverdiende pauze laat genieten met verse koffie, THEE en zelfgebakken appeltaart.
Arrangement vanaf 5 personen.
Duur: circa 2,5 uur.
Prijs all-in: € 12,50 p.p.

Arrangement STEP EN PROEF WIJN
tep en Proef Wijn in Groot Ammers, steppen en wijnproeven rondom de Ammerse Boezem PROEF de wijn van het Hollandse Laagland in Goudriaan. Even uniek als de wijn is de route naar de wijngaard, die u per STEP af kunt leggen. De route loopt langs authentieke wegen met rustieke boerderijen. In Domein Oosteind nodigen Bas en Corla Kon u uit voor een wijnproeverij met een Hollandse afdronk.
Arrangement voor 2 tot 10 personen.
Duur: circa 4 uur.
Prijs all-in: € 14,50 p.p.

Arrangement VAAR EN STEP
Vaar en Step in Groot Ammers, steppen rondom de Ammerse Boezem VAAR en STEP uzelf fit! Wij bieden u graag een sportief programma waarin het totale lijf mag werken. In een combinatie van kanovaren en steppen komen arm-, buik- en beenspieren aan de orde. Na ruim 3 uur voelt u zich weer helemaal fit!
Arrangement vanaf 10 personen.
Duur: minimaal 3,5 uur.
Prijs (incl. 10% korting): € 7,50 p.p.
Met lunchpakket & koffie: € 13,50 p.p.

Molenkade 1a
2964 LB Groot-Ammers
Parkeren aan het Graafland.
Lopen naar de roedenloods is 100 meter.

Back To Top
Lid worden