Skip to content

Jachthaven Liesveld

Jachthaven LIesveld

Ligplaatsen
Jachthaven Liesveld telt 250 ruime ligplaatsen welke allemaal zijn voorzien van een eigen elektriciteitsaansluiting (allen 16Amp). Tevens zijn er voldoende tappunten voor drinkwater. U kunt verder gebruik maken van de vuilwaterpomp en het stortpunt voor chemische toiletten bij het sanitairgebouw.

Botenlift & stalling
In onze jachthaven kunt u gebruik maken van onze botenlift welke tot 50 ton kan hijsen. Uiteraard kunnen wij uw schip ook voor een korte- of langere periode op de wal stallen voor bijvoorbeeld winterberging,onderwaterschip reinigen of onderhoud. Als u voldoende maatregelen treft ter bescherming voor uzelf, het milieu en andere schepen kunt u hier op de wal ook aan uw schip werken. Tevens bestaat de mogelijkheid om al het gehele onderhoud door ons te laten verzorgen.

Trailerhelling
Ook beschikt onze jachthaven over een eigen trailerhelling op het haventerrein. Wanneer u niet zelf in staat bent uw boot ter water te laten zijn onze medewerkers bereid u met behulp van een bedrijfswagen te assisteren. Voor de trailerbare boten zijn er speciale trailerplaatsen aanwezig met, onbeperkt gebruik van de trailerhelling.

Havenmeester B.H. Bouter
Nieuwe Haven 1A
2959 AT Streefkerk
0184 689 375
info@jachthavenliesveld.nl
Klik hier voor de website

Back To Top
Lid worden